Onze Joost adviseert - Onze Joost

ONZE JOOST ADVISEERT

De wereld verandert. Werk verandert. Veranderen mensen en organisaties mee? Onze Joost denkt vooruit en helpt onze opdrachtgevers in deze transitie. Hieronder vind je waar we je bij kunnen helpen.

Employer

branding

De juiste mens op de juiste plek. En ze dan ook nog eens vinden en binnen houden… Dat is tegenwoordig niet zo 123 gepiept. Onze Joost helpt bij het neerzetten van een sterke employer branding (i.s.m. Barrow Taylor) en succesvolle werving & selectie van de talenten die je zo hard nodig hebt.

Onboarding

Slim inwerken

Onboarding (goed inwerken) is niet een duik in het diepe, maar een welkom in een warm bad met duidelijke verwachtingen en een heldere structuur. Onze Joost heeft veel ervaring met succesvol onboarden. Zo haal je het maximale uit je nieuwe aanwas en zorg je er bovendien voor dat ze graag blijven.

Leer-werk

trajecten

Leer en werk

Soms moeten vakidioten gemaakt worden als ze er nog niet zijn: onze leer-werk-trajecten initiëren wij niet alleen zelf, maar ontwikkelen wij ook op maat binnen bedrijven. Kennis opdoen, kennis kundig maken en kennis en kunde in de praktijk brengen. Dat levert snel nieuwe vakidioten op.

Link in

the Loop

Echte opdrachten van echte opdrachtgevers neerleggen bij studenten uit het beroepsonderwijs. Met ons genomineerde en succesvolle onderwijsprogramma Link in the Loop leer je praktijkgericht en van nu. Beter worden door te doen. Zelf kritisch leren denken, samenwerken, goed communiceren met elkaar en creatieve oplossingen verzinnen.

Bedrijfs

Academy

Een bedrijfsacademy met slimme leerroutes zorgt voor behoud van specifieke vakkennis binnen het bedrijf en het halen van nieuwe kennis en ontwikkelingen van buiten. Cruciaal voor de ontwikkeling van talent en de toekomstbestendigheid van het bedrijf. Onze Joost helpt met opzet, uitvoering, online omgeving en opleidingsplan.

Aanwijsbeleid

Elektro

Volgens het ARBO-besluit (artikel 3.5 lid 1) moeten mensen die elektrotechnische werkzaamheden of gevaarlijke bedieningshandelingen uitvoeren, bevoegd zijn. Dit moet schriftelijk geregeld zijn. De NEN 3140 is hiervoor een minimale set van eisen. Deze NEN is geen verplichting, maar als je deze hanteert dan voldoe je aan de ARBO-wet. Volgens deze NEN 3140 mogen Voldoende Onderrichte Personen, Vakbekwame Personen, Installatieverantwoordelijken en Werkverantwoordelijken dan pas aan elektrotechnische installaties werken. Zelf geen tijd om het aanwijsbeleid op te zetten en te implementeren in jouw organisatie? Onze Joost kan je hierbij ondersteunen. Lees hier meer over onze aanpak.