Wij maken opdrachtgevers heel blij met Onze Joost - Onze Joost

Wij maken onze opdrachtgevers graag heel blij met Onze Joost.

 

 

Giesold de Jong van Makelaardij Hoekstra over onze examentraining EPA-W:
“Als Hoekstra Vastgoedbeheer verzorgen wij voor diverse opdrachtgevers het beheer van vele kleine tot zeer grote projecten van woningcomplexen, kantoren, bedrijfspanden, winkelcentra en zorgcomplexen. Gezien het steeds grotere belang van energieprestatie hebben we besloten de EPA opleiding te volgen. Deze is in-company verzorgd door Onze Joost en met succes afgerond.
De theoretische stof werd overtuigend uitgelegd met duidelijk herkenbare toelichtingen. De theorie werd met praktische opgaven afgesloten. Het enthousiasme waarmee Onze Joost de opleiding heeft verzorgd heeft mede geleid tot een positieve afronding van het examen.”

 

 

Ine de Waal van Rochdale over onze opleiding Tactisch Onderhandelen:

“Onze Joost heeft voor de afdeling Rochdale Projectontwikkeling begin dit jaar een opleiding en training verzorgd voor de verschillende disciplines (management, projectmanagement, projectparticipatie en uitvoering).

Onze Joost heeft veel belang gehecht aan een goede voorbereiding en aan het aansluiten op onze behoefte en wensen. De cursus besloeg 4 dagdelen en de inhoud was compleet. Er werd een goede combinatie geboden van theorie en praktijk.

De samenwerking met het management en P&O is vanaf de voorbereiding tot en met het afsluiten van de cursus is prettig verlopen. Onze inbreng werd serieus opgepakt en is zo goed mogelijk verwerkt. Ook tussentijds zijn op basis van input van de deelnemers aanpassingen gerealiseerd.

Het inschakelen van Onze Joost voor deze opleidingwens is zeker succesvol geweest!”

 

 

Ruud Glansbeek, Commercieel Manager Breijer Bouw en Installatie, over onze Basisopleiding Bouwkunde:

“Wij hebben de Basisopleiding Bouwkunde gevolgd en het als zeer prettig en nuttig ervaren. Het voelde als maatwerk en voor mensen zonder technische achtergrond is het een prima aanvulling op de bestaande kennis. De meeste trainingen worden al snel heel technisch en in mijn rol als commercieel manager is dat niet de aansluiting die ik zoek. In 4 dagen in vogelvlucht alle basisfacetten van de bouw doorlopen is zeer zeker de moeite waard”.

 

 

Bart de Jong, MBO College Hilversum over het onderwijs van Onze Joost Denkt Na

“Ik denk echt dat dit het mooiste onderwijs is wat er is”.