Training aanbesteden en onderhandelen | Vraag nu een offerte aan!

Aanbesteden en onderhandelen

Leer de officiële regels van aanbesteden en stevig te onderhandelen

Kosten    : € op aanvraag

 

Duur       :  1 dag

 

Lesdata  :

 •

Wat leer je?

Aanbesteden en onderhandelen. Een offerte opvragen en goedkeuren is één ding. Maar een werkelijke aanbesteding, stevig onderhandelen en gunning is een ander verhaal.

 

Er zijn diverse aanbestedingsregels, niet alleen op landelijk, maar ook op Europees niveau. Welke regels zijn er, wat houden ze precies in en waar dienen alle partijen zich aan te houden? In het ochtenddeel van de cursus komt de theorie voorbij. In het middagdeel leer je door middel van rollenspellen goed te onderhandelen. Een belangrijk spel, wat goed gespeeld moet worden.

Wat levert het op?

Tijdens de training aanbesteden en onderhandelen leer je:

  • de aanbestedingsregels, theorie en praktijk
  • stevig onderhandelen.

Na afloop van de training ontvang je een certificaat van deelname.

Iets voor jou?

Deze training is voor jou als je werkzaam bent in de vastgoedbranche en op de hoogte wil zijn van de aanbestedingsregels en goed wil leren onderhandelen.

Investeren in jezelf

  • Je krijgt kosteloos toegang tot de online leeromgeving van Onze Joost waar je alle lesstof vindt, kan oefenen en met je medestudenten en trainer contact kan onderhouden.
  • Je krijgt les van een specialist bomvol kennis en praktijkervaring.
  • Deze opleiding wordt alleen in-company gegeven. Neem contact op voor meer informatie over de mogelijkheden en een prijsopgaaf.

Meer kennis is meer kansen

Met deze nieuwe kennis werk je aan jezelf en je carrière. Goed bezig! Die snappen we goed: we bieden daarom ook complete leer-werk-trajecten. Wij bieden je dan eerst een opleiding en vervolgens kan je bij ons aan het werk. Benieuwd naar onze mogelijkheden? Dan maken we graag een afspraak met je.

Meer weten?

Meer weten inhoudelijk over de opleiding of over onze maatwerkoplossingen?

Mail ons: meerweten@onzejoost.nl

Of bel ons: 020 363 83 83