Bouwkundige montage van zonnestroomsystemen - Onze Joost

Bouwkundige montage van zonnestroomsystemen

Leer hoe je zonnestroomsystemen op het dak monteert.

Kosten    : € 450,00 excl. btw

 

Duur       :  1 dag

 

Lesdata  :

 •

Wat leer je?

Na het doorlopen van de training Bouwkundige montage van zonnestroomsystemen beschik je over de noodzakelijke kennis om zonnestroomsystemen op het dak te monteren. Je leert op welke wijze zonnestroomsystemen (collectoren en panelen) op een deskundige manier op het dak gemonteerd moeten te worden. Belangrijke facetten die daarbij komen kijken zijn onder meer de maatvoering met betrekking tot de dakconstructie, de windbelasting en het behoud van de waterdichtheid van het dak.

Tijdens de training worden de volgende onderwerpen behandeld:

  • dakopbouw (constructie) hellende en platte daken
  • bevestigingsmethodieken op dakconstructie
  • realisatie waterdichte dakdoorvoeren

Wat levert het op?

Na afloop van de training Bouwkundige montage van zonnestroomsystemen ben je bekend met de bouwkundige onderconstructie van het dak en de toepassing van verschillende bevestigingsmethodieken waarop zonnepanelen gemonteerd kunnen worden.

Iets voor jou?

Je wilt je bekwamen als assistent monteur zonnestroomsystemen, maar je ben nog onbekend met de bouwkundige kant van zonnestroomsystemen. Dan is deze basistraining iets voor jou.

Investeren in jezelf

• Inclusief trainingsmap, lunch, koffie en thee
• Je krijgt kosteloos toegang tot de online leeromgeving van Onze Joost waar je alle lesstof vindt en met je medestudenten en trainer contact kan onderhouden
• Je krijgt les van een specialist bomvol kennis en praktijkervaring
• De onderwerpen worden in onderlinge samenhang vanuit een praktische invalshoek benaderd en zijn sterk gerelateerd aan jouw dagelijkse praktijk, zodat je de opgedane kennis morgen direct kunt toepassen.

Na afloop ontvang je het certificaat van Onze Joost.

Meer kennis is meer kansen

Met deze nieuwe kennis werk je aan jezelf en je carrière. Goed bezig! Die snappen we goed: we bieden daarom ook complete leer-werk-trajecten. Wij bieden je dan eerst een opleiding en vervolgens kan je bij ons aan het werk. Benieuwd naar onze mogelijkheden? Dan maken we graag een afspraak met je.

Meer weten?

Meer weten inhoudelijk over de opleiding of over onze maatwerkoplossingen?

Mail ons: meerweten@onzejoost.nl

Of bel ons: 020 363 83 83