Brandveilige gebouwvoorraad | 2-daagse training | Onze Joost

Brandveilige gebouwvoorraad

Leer prioriteiten stellen op basis van een risicoaanpak

Kosten: € op aanvraag

Duur: 2 dagen

Lesdata en inschrijven

Wat leer je

Een brandveilige gebouwvoorraad: Deze 2 daagse cursus is speciaal opgezet voor beheerders van meerdere gebouwen, zoals woningcorporaties, woon/zorg instellingen, gemeentes (afdeling vastgoed), etc.   Alle gebouwen moeten voldoen aan de brandveiligheidsregelgeving, maar in de praktijk zullen de meeste gebouwen niet 100% voldoen. Het is financieel vaak niet mogelijk alle aspecten tegelijk te controleren en aan te pakken.   In de cursus wordt geleerd hoe, op basis van risico’s, prioriteiten gesteld kunnen worden. Hiermee wordt bereikt dat niet alle gebouwen en alle aspecten gelijktijdig aangepakt hoeven te worden. Op basis van een risicoaanpak is het mogelijk helder te onderbouwen welke aspecten wel, maar vooral ook welke aspecten nog niet worden uitgevoerd, of welke aspecten worden meegenomen in het meerjaren onderhoudsplan.   Het einddoel is een beheersbare brandveilige gebouwvoorraad.

Wat levert het op

Leer prioriteiten stellen op basis van een risicoaanpak. Het einddoel is een beheersbare brandveilige gebouwvoorraad.

Na afloop van de cursus ontvang  je een certificaat van deelname.

Iets voor jou?

Deze cursus is voor beheerders van meerdere gebouwen, zoals woningcorporaties, woon/zorg instellingen, gemeentes (afdeling vastgoed), etc. Je wilt leren welke aspecten je moet aanpakken op het gebied van brandveiligheid.

Investeren in jezelf

  • Je krijgt kosteloos toegang tot de online leeromgeving van Onze Joost waar je alle lesstof vindt, kan oefenen en met je medestudenten en trainer contact kan onderhouden.
  • Je krijgt les van een specialist bomvol kennis er praktijkervaring.
  • Deze opleiding wordt alleen in-company gegeven. Voor meer informatie over de mogelijkheden en het aanvragen van een offerte kunt u contact met ons opnemen via onderstaand formulier.

Meer kennis is meer kansen

Met deze nieuwe kennis werk je aan jezelf en je carrière. Goed bezig! Die snappen we goed: we bieden daarom ook complete leer-werk-trajecten. Wij bieden je dan eerst een opleiding en vervolgens kan je bij ons aan het werk. Benieuwd naar onze mogelijkheden? Dan maken we graag een afspraak met je.

Meer weten?

Meer weten inhoudelijk over de opleiding of over onze maatwerkoplossingen?

Mail ons: meerweten@onzejoost.nl

Of bel ons: 020 363 83 83

Love this training, schrijf je nu hier in of deel met je vrienden en collega’s: