Brandveiligheid de speerpunten | 2-daagse training | Onze Joost

Brandveiligheid de speerpunten

Prioriteiten stellen op basis van veiligheid en kostenconsequenties

Kosten: € op aanvraag

Duur: 2 dagen

Lesdata en inschrijven

Wat leer je

Tweedaagse cursus speerpunten brandveiligheid: veel projectmanagers of gebouwbeheerders hebben te maken met brandveiligheid, zonder alle ins en outs te hoeven weten.   In deze tweedaagse cursus behandelen we de belangrijkste aspecten, namelijk de aspecten die een mogelijk grote kostenconsequentie hebben als ze aangepast moeten worden om aan een wettelijk minimum niveau te voldoen, of de aspecten die een grote invloed hebben op de veiligheid van in het gebouw aanwezige personen.

Wat levert het op

Je leert prioriteiten te stellen op basis van veiligheid en kostenconsequenties.

Na afloop van de cursus ontvang je een certificaat van deelname.

Iets voor jou?

Deze cursus is voor jou als projectmanager, gebouwbeheerder en je wilt leren prioriteiten te stellen op basis van veiligheid en kostenconsequenties op het gebied van brandveiligheid.

Investeren in jezelf

  • Je krijgt kosteloos toegang tot de online leeromgeving van Onze Joost waar je alle lesstof vindt, kan oefenen en met je medestudenten en trainer contact kan onderhouden.
  • Je krijgt les van een specialist bomvol kennis er praktijkervaring.
  • Deze opleiding wordt alleen in-company gegeven. Neem contact op voor meer informatie over de mogelijkheden en het aanvragen van een offerte.

Meer kennis is meer kansen

Met deze nieuwe kennis werk je aan jezelf en je carrière. Goed bezig! Die snappen we goed: we bieden daarom ook complete leer-werk-trajecten. Wij bieden je dan eerst een opleiding en vervolgens kan je bij ons aan het werk. Benieuwd naar onze mogelijkheden? Dan maken we graag een afspraak met je.

Meer weten?

Meer weten inhoudelijk over de opleiding of over onze maatwerkoplossingen?

Mail ons: meerweten@onzejoost.nl

Of bel ons: 020 363 83 83

Love this training, schrijf je nu hier in of deel met je vrienden en collega’s: [ssba-buttons]