Cursus gebouwgebreken - Onze Joost - Bel nu met 020-363 83 83

Gebouwgebreken

Leer gebouwgebreken herkennen, herleiden en oplossen

Kosten    : € 750,00 excl. btw

 

Duur       :  2 dagen

 

Lesdata  :

 •

Wat leer je?

Gebouwgebreken: voor diverse zaken heb je een goed oog voor het herkennen en vooral herleiden van gebouwgebreken nodig. Het inschatten van de consequenties en aandragen van de juiste oplossingsmogelijkheden maakt je tot een goed specialist.

 

In de meeste reguliere opleidingen wordt weinig aandacht besteed aan gebouwgebreken. Zeker bestaande (wat oudere) gebouwen, maar ook nieuwbouw kunnen al gebreken vertonen… Heel veel mensen zijn werkzaam in de bestaande bouw. Een ontzettend belangrijk aspect van het vak bouwkunde! Wij hebben de kennis en ervaring in huis en daarom de cursus Gebouwgebreken ontwikkeld.

Gebreken van funderingen, vloeren, gevels, gevelopeningen (ramen, deuren en panelen) en daken van diverse materialen en aansluitingen, ook enkele gebouwgebonden installaties, komen voorbij.

Ook word je geattendeerd op diverse bouwstijlen van bepaalde jaartallen en de daarbij vaak voorkomende gebreken (zoals Kwaaitaalvloeren, asbest, vocht- en schimmel…). Bij deze jaartallen moet alvast een belletje bij u gaan rinkelen.

Deze kennis kan je goed ondersteunen in je werk als bijvoorbeeld bouwkundig aan- of verkoopinspecteur, medewerker van woningcorporaties, gebouwbeheerders of bij het maken van bijvoorbeeld conditiemetingen en meerjaren onderhouds begrotingen.

Wat levert het op?

De cursus Gebouwgebreken leert je

  • gebouwgebreken te herkennen en te herleiden
  • inschatten van de consequenties
  • mogelijke oplossingen aan te dragen voor de gebreken

Na afloop van de cursus ontvang je een certificaat van deelname.

Iets voor jou?

Deze cursus is voor iedereen die werkzaam is in de vastgoedbranche en een goed oog wil hebben voor het herkennen en herleiden van gebouwgebreken en kennis wil op doen voor mogelijke oplossingen.

Investeren in jezelf

  • Inclusief cursusmap, lunch, koffie en thee.
  • Je krijgt kosteloos toegang tot de online leeromgeving van Onze Joost waar je alle lesstof vindt, kan oefenen en met je medestudenten en trainer contact kan onderhouden.
  • Je krijgt les van een specialist bomvol kennis en praktijkervaring.

Meer kennis is meer kansen

Met deze nieuwe kennis werk je aan jezelf en je carrière. Goed bezig! Die snappen we goed: we bieden daarom ook complete leer-werk-trajecten. Wij bieden je dan eerst een opleiding en vervolgens kan je bij ons aan het werk. Benieuwd naar onze mogelijkheden? Dan maken we graag een afspraak met je.

Meer weten?

Meer weten inhoudelijk over de opleiding of over onze maatwerkoplossingen?

Mail ons: meerweten@onzejoost.nl

Of bel ons: 020 363 83 83