Cursus leegstand en energielasten - Onze Joost - 020 363 83 83

Leegstand en Energielasten

Leer energielasten en installaties bij leegstaand optimaal beheer(s)en

 

Kosten: € 450,00 ex BTW

Duur: 1 dag

Lesdata en inschrijven

Wat leer je

Het kantoor dat je beheert staat (deels) leeg, wat nu? Om de kosten zo veel mogelijk te beperken wil je optimaal om gaan met de energie- en beheerkosten van het object. Bovendien zijn er risico’s als legionella en kans op verstoppingen bij afvoeren door sterk verminderd verbruik van de installaties. Is het volledig uitzetten van een installatie een goed idee?

  Hoe zorg je er voor dat de lasten wel omlaag, maar het object en de installaties niet achteruit gaan en de eventuele (tijdelijke) gebruikers geen risico’s lopen.

  In deze eendaagse training leer je uitgangspunten, risico’s en scenario’s op te stellen voor het optimaal beheer van de energielasten en installaties bij leegstand.

  Ochtendprogramma:
  • Energiemanagement
  • Energiegebruik klimaatinstallaties
  • Energiegebruik elektrotechnische installaties
  • Regeling installaties
  • Energiebesparende maatregelen
  • Good Housekeeping
 

Middagprogramma:
Casus. Cursisten krijgen de opdracht om in groepen in een leegstaand gebouw mogelijkheden tot energiebesparing op te stellen en te beheren op een verantwoorde wijze.

Doelstelling van de cursus is dat de cursist in staat is om energiebesparende mogelijkheden te herkennen en risico’s te vermijden. De cursist heeft inzicht in installatietechnische componenten en regeltechniek.

Wat levert het op

Doel van de dagopleiding is cursisten bewust te maken van energie en omgang met installaties in leegstaande gebouwen. Daarbij wordt gekeken welke maatregelen getroffen kunnen worden om energie (kosten) te besparen en risico’s te vermijden.

 

De cursus bestaat uit een ochtend- en een middagdeel. In de ochtend worden verschillende technieken behandeld. Het middagprogramma bestaat uit een casus waarbij de cursisten de mogelijkheid krijgen energie te besparen in een bestaand gebouw op een verantwoorde wijze.

 

Na afloop van de cursus ontvang je een certificaat van deelname.

Iets voor jou?

Ben je bijvoorbeeld (leegstand)beheerder, gebouweigenaar, belegger, makelaar of opzichter. Wil je energielasten en installaties van een (deels) leegstaand kantoorgebouw optimaal beheer(s)en? Dan is deze cursus iets voor jou.

Investeren in jezelf

  • Inclusief cursusmap, lunch, koffie en thee.
  • Je krijgt kosteloos toegang tot de online leeromgeving van Onze Joost waar je alle lesstof vindt, kan oefenen en met je medestudenten en trainer contact kan onderhouden
  • Je krijgt les van een specialist bomvol kennis er praktijkervaring.

Meer kennis is meer kansen

Met deze nieuwe kennis werk je aan jezelf en je carrière. Goed bezig! Die snappen we goed: we bieden daarom ook complete leer-werk-trajecten. Wij bieden je dan eerst een opleiding en vervolgens kan je bij ons aan het werk. Benieuwd naar onze mogelijkheden? Dan maken we graag een afspraak met je.

Meer weten?

Meer weten inhoudelijk over de opleiding of over onze maatwerkoplossingen?

Mail ons: meerweten@onzejoost.nl

Of bel ons: 020 363 83 83

Love this training, schrijf je nu hier in of deel met je vrienden en collega’s: