Energielabel adviseur worden? - Onze Joost - Bel nu 020 363 83 83

EPA-W Adviseur (Woningen)

Goed voorbereid het EPA-W examen in bomvol oefenexamens

Kosten: € 1020,00 ex BTW
Duur: 3 dagen

Lesdata en inschrijven

Wat leer je

LET OP: DE EPA-WERELD IS CONTINU IN BEWEGING: Per 1 juli 2020 wordt de huidige NEN7120 vervangen door nieuwe EPA-rekenmethodiek: de NTA 8800. Wat dat voor gevolgen heeft voor je EPA-opleiding en meer informatie over de NTA 8800 vind je hier.
Je wilt EPA-opnemer of EPA-adviseur aan de slag en daarmee energielabel adviseur worden? Dan wil je het daarvoor verplichte landelijk examen bij Cito graag met goed gevolg afleggen. In 3 dagen word je wegwijs gemaakt in de BRL 9500-00/01 en de ISSO 82.1. Onderwerpen die voorbij komen zijn:
 • BRL 9500-00 en 9500-01;
 • Het interpreteren van de ISSO 82.1, conform Nader Voorschrift;
 • Het herkennen van bouwkundige constructies;
 • Het herkennen van installatietechnische eigenschappen;
 • Opnamemethodiek conform de ISSO 82.1;
 • Het maken en oefenen van meerkeuzevragen (toets 1);
 • Het maken en uitwerken van cases (toets 2);
 • Invoer in het programma Vabi-Standalone (het adviseursgedeelte, toets 3).
  De cursus wordt gegeven door een trainer die heel veel woningen heeft opgenomen in z´n leven; Sinds de introductie van het EPA-W examen in 2008 al examenkandidaten begeleidt; Enorm begaan is met jouw ambitie: slagen voor je examen.

Wat levert het op

Na afloop van de opleiding weet je goed voorbereid het examen van Cito in te gaan en ontvang je een certificaat van deelname.

 

Je dient je zelf aan te melden voor het landelijk Cito examen. Deze examenkosten vallen buiten de opleidingskosten. Bekijk hier de examendata van Cito. Let op: in sommige browsers moet je op de site van Cito naar beneden scrollen voor de data.

Iets voor jou?

Deze training is voor jou, als je je Cito-diploma EPA-W opnemer en EPA-W adviseur succesvol wilt behalen en daarmee energielabel adviseur worden.

Enige bouwkundige of installatietechnische ervaring is een pre. Bij twijfel kan je altijd contact met ons opnemen.

 

EXAMENGARANTIE

Mocht je onverhoopt zakken voor het examen, dan bieden we je garantie: voorbereidend op je herexamen mag je dan gratis deelnemen aan de geplande opfrisdag.

Investeren in jezelf

 • Zit je in een leer-werk-traject bij Onze Joost? Wij investeren en betalen de opleiding voor jou.
 • Inclusief cursusmap, lunch, koffie en thee.
 • Je meldt je zelf aan voor het examen op de website van Cito. De examenkosten vallen buiten deze opleidingskosten.
 • De boeken ISSO 82.1 a € 70,00 ex BTW en de BRL 9500 deel 00 deel 01 a € 55,00 ex BTW worden apart in rekening gebracht.
 • Optioneel: nog een extra dag nabootsen van de examens en een extra oppepdag vlak voor het examen.
 • Tevens krijg je kosteloos toegang tot de online leeromgeving van Onze Joost waar je alle lesstof nog rustig kunt nalezen. Ook is er de mogelijkheid om meerdere oefenexamens te maken en in de community met medecursisten alles nog een keer door te nemen.
 • Neem je eigen laptop mee. Van ons krijg je de EPA-software inclusief cursuslicentie. Indien je niet in het bezit bent van een laptop kan je tegen meerprijs een laptop van ons lenen.
 • Je krijgt les van een specialist bomvol kennis er praktijkervaring.

 

Eigen Cito-examen bij Onze Joost

Onze Joost organiseert in samenwerking met Cito ook eigen examens buiten de vaste examendata van Cito zelf. Zo kan je vaker deelnemen aan een examen en is het wellicht dichterbij dan Arnhem. De examens van Onze Joost worden afgenomen in Amsterdam.

Meer kennis is meer kansen

Met deze nieuwe kennis werk je aan jezelf en je carrière. Goed bezig! Die snappen we goed: we bieden daarom ook complete leer-werk-trajecten. Wij bieden je dan eerst een opleiding en vervolgens kan je bij ons aan het werk. Benieuwd naar onze mogelijkheden? Dan maken we graag een afspraak met je.

Meer weten?

Meer weten inhoudelijk over de opleiding of over onze maatwerkoplossingen?

Mail ons: meerweten@onzejoost.nl

Of bel ons: 020 363 83 83

Love this training, schrijf je nu hier in of deel met je vrienden en collega’s: [ssba-buttons]