Introductie Elektrotechniek incl. NEN 3140 - Onze Joost

Introductie Elektrotechniek incl. NEN 3140

Als je wilt werken met elektrotechnische installaties - onderdeel van: SPRINT ASSISTENT MONTEUR EI/ZSS

Kosten    : € 650,00 excl. btw

 

Duur       :  2 dagen

Lesdata 

Wat leer je?

In de techniek zijn veel mensen werkzaam die geen elektrotechnische achtergrond hebben maar wel werkzaamheden verrichten aan elektrotechnische installaties. Deze SPRINT is bedoeld als introductie voor mensen die zich verder willen ontwikkelen in de elektrotechniek. Het doel van deze opleiding is veel basiskennis op te doen zodat je in kunt stromen in de SPRINT Monteur elektrotechnische Installaties. Je leert tijdens deze SPRINT allereerst de belangrijkste basisbegrippen uit de elektrotechniek gevolgd door alle aspecten van de elektrotechnische huisinstallatie, van de groepenkast tot aan wandcontactdozen en lichtschakelingen. Ook gaan we dieper in op het belang  van veilig werken aan elektrotechnische installaties.

Dit leer je:

  • Basisbegrippen elektriciteit
  • Opbouw huisinstallatie
  • Veilige elektrotechnische bedrijfsvoering
  • Risico’s verbonden aan werken met elektriciteit
  • Veilig werken

Wat levert het op?

Na afloop van deze SPRINT ASSISTENT MONTEUR Elektrotechnische installaties heb je kennis van de basisbeginselen van de elektrotechniek, begrijp je de opbouw en werking van een elektrotechnische huisinstallatie en ben je op de hoogte hoe je veilig moet werken aan elektrotechnische installaties waardoor je aangewezen kunt worden als Voldoend Opgeleid Persoon in het kader van de NEN 3140.

Afronding:
Deze sprint wordt afgerond met een korte kennistoets. Bij een voldoende resultaat ontvang je een certificaat van Onze Joost.

Iets voor jou?

Je bent van plan om in de techniek te gaan werken of doet dat al, maar je hebt nog geen elektrotechnische opleiding of onvoldoende elektrotechnische kennis om lekker mee te komen? Dan is deze SPRINT iets voor jou. Je hebt geen specifieke vooropleiding nodig.

Investeren in jezelf

  • Inclusief cursusmap, lunch, koffie en thee
  • Je krijgt kosteloos toegang tot de online leeromgeving van Onze Joost waar je alle lesstof vindt en met je medestudenten en trainer contact kan onderhouden
  • Je krijgt les van een specialist bomvol kennis en praktijkervaring

De cursusonderwerpen worden in onderlinge samenhang vanuit een praktische invalshoek benaderd en zijn sterk gerelateerd aan jouw dagelijkse praktijk, zodat je de opgedane kennis morgen direct kunt toepassen.

Meer weten?

Meer weten inhoudelijk over de cursus of over onze maatwerkoplossingen?

Mail ons: linda@onzejoost.nl

Of bel ons: 020 363 83 83