Training Maatwerkadvies EPA-W

Maatwerkadvies EPA-W

Leer een maatwerkadvies volgens de ISSO 82.2 opstellen die hout zaagt

Kosten    : € 410,00 + € 135,00 examengeld excl. btw

 

Duur       :  1 dag plus examen

 

Lesdata  :

 •

Wat leer je?

Je bent EPA-W adviseur en wil je ook bekwamen in het maken van maatwerkadviezen conform de ISSO 82.2? Dan is deze cursus voor jou bedoeld. Deze opleiding bied je de mogelijkheid een officieel maatwerkadvies op te stellen volgens de ISSO 82.2.

 

Een officieel maatwerkadvies is vaak nodig voor het aanvragen van subsidies of belastingvoordelen. Je leert niet alleen een advies uit de software te laten rollen, maar een daadwerkelijk nuttig advies te leveren, waarbij de juiste energiebesparende maatregelen geadviseerd worden. Je krijgt daarom tevens een beknopt en helder overzicht van bouwfysische gevolgen van isoleren. Dat maakt je tot een goede EPA-W adviseur.

Wil je nog meer inhoudelijke kennis vergaren over het op een correcte wijze nemen van duurzame maatregelen, dan kan je bij ons de cursus Cursus Vocht Schimmel en Koudebruggen volgen. Daar wordt dieper in gegaan op de bouwfysische aspecten.

Wat levert het op?

Je kan na het volgen van deze opleiding een goed maatwerkadvies EPA-W opstellen volgens de BRL 9500-02 en ISSO 82.2.

Na afloop van de cursus behaal je je diploma Maatwerkadviseur EPA-W conform de eisen van KvINL.

Iets voor jou?

Wil je een maatwerkadvies volgens de ISSO 82.2 opstellen die hout zaagt? Dan is deze training iets voor jou. Je dient voor het volgen van deze opleiding EPA-W adviseur te zijn. Indien je dit nog niet bent kan je bij ons ook de vooropleiding tot EPA-W adviseur volgen.

Investeren in jezelf

  • Inclusief cursusmap, lunch, koffie en thee.
  • De boeken ISSO 82.2 a € 80,00 excl. btw en de BRL 9500 deel 02 a € 20,00 excl. btw worden apart in rekening gebracht.
  • Tevens krijg je kosteloos toegang tot de online leeromgeving van Onze Joost waar je alle lesstof nog rustig kunt nalezen. Ook is er de mogelijkheid om meerdere oefenexamens te maken en in de community met medecursisten alles nog een keer door te nemen.
  • Neem je eigen laptop mee. Van ons krijg je de EPA-software inclusief cursuslicentie. Indien je niet in het bezit bent van een laptop kan je tegen meerprijs een laptop van ons lenen.
  • Je krijgt les van een specialist bomvol kennis er praktijkervaring.

Meer kennis is meer kansen

Met deze nieuwe kennis werk je aan jezelf en je carrière. Goed bezig! Die snappen we goed: we bieden daarom ook complete leer-werk-trajecten. Wij bieden je dan eerst een opleiding en vervolgens kan je bij ons aan het werk. Benieuwd naar onze mogelijkheden? Dan maken we graag een afspraak met je.

Meer weten?

Meer weten inhoudelijk over de opleiding of over onze maatwerkoplossingen?

Mail ons: meerweten@onzejoost.nl

Of bel ons: 020 363 83 83

Love this training, schrijf je nu hier in of deel met je vrienden en collega’s: