Opleiding RVB-BOEI inspecteur en adviseur

RVB-BOEI

Word officieel RVB-BOEI vastgoed- inspecteur/ adviseur bij de HAN of de HH

Kosten    : € zie HAN of HH

 

Duur       :  meerdere dagen

Lesdata 

• Zie website van de HAN of HH

Wat leer je?

Zowel bij de Haagse Hogeschool als de Hogeschool Arnhem Nijmegen geven wij het gedeelte Energie van de opleiding tot Vastgoed inspecteur/adviseur als onderdeel van de RVB-BOEI-opleiding.

 

De volledige opleiding Vastgoedinspecteur- en adviseur heeft de RVB-BOEI®-methodiek als uitgangspunt. Deze inspectiemethode legt risico’s op het gebied van Brand, Onderhoud en Energieprestaties en Inzicht in Wet en Regelgeving in één keer en op objectieve wijze bloot. Je benadert de lesstof vanuit de rol die je bij aanvang van de opleiding kiest: vastgoedinspecteur of vastgoedadviseur. Voor een goede communicatie in het werkveld volgen inspecteurs en adviseurs de meeste lessen gezamenlijk. Je krijgt zo hetzelfde begrippenkader aangereikt en vult elkaar feilloos aan in de praktijk.

Integrale benadering van vastgoedinspectie
De post-hbo-opleiding Vastgoedinspecteur- en adviseur is een van de weinige in Nederland waarbij integrale inspectie centraal staat. De opleiding is op verzoek van de Rijksgebouwendienst (Rgd) opgericht en biedt daarom gegarandeerd de meest recente inzichten.

Professionals op het gebied van vastgoed en veiligheid kunnen deze opleiding volgen bij de Haagse Hogeschool of de Hogeschool Arnhem Nijmegen. Op deze websites vind je meer informatie en kan je je ook inschrijven. Zo kom je ons vanzelf daar tegen…

Wat levert het op?

Je behaalt de titel vastgoedinspecteur/ adviseur conform de RVB-BOEI-methodiek

Iets voor jou?

Deze opleiding is iets voor jou als je conform de RVB-BOEI-methodiek opnames en adviezen wil leren geven. Je bent bijvoorbeeld werkzaam bij een gebouweigenaar, vastgoedadviesbedrijf- of beheerder.

Investeren in jezelf

Meer weten?

Meer weten inhoudelijk over de cursus of over onze maatwerkoplossingen?

Mail ons: linda@onzejoost.nl

Of bel ons: 020 363 83 83

Love this training, deel met je vrienden en collega’s: