Filter

Zoeken

Sorteren op

Vakgebied

Budget

Duur

Opleidingsvorm

Niveau

PE-punten


1 resultaten gevonden

Lunchlezing of Pizza-sessie

Informeel weer helemaal up-to-date over een actueel en inspirerend thema

0.5 lesdag
Maatwerk | incompany
0 excl. btw Bekijken

Cursus elektrotechniek

Elektriciteit is nu vrijwel onmisbaar en daarom erkende elektrotechnische installateurs ook. Ben jij geïnteresseerd in een baan in de elektrotechniek of bij een installatiebedrijf? Dan heb je hiervoor een officiële erkenning in vakbekwaamheid nodig. Deze haal je zonder slag of stoot gewoon bij Onze Joost.

Word een erkend elektronisch installateur

De spil van onze sectie elektrotechniek cursussen is de cursus voor erkend installateur. In deze elektrotechniek opleiding leer je alle facetten van het vak. Werken als elektricien doe je niet zomaar. Je hebt namelijk altijd te maken met bepaalde hoog- of laagspanning en daarom dus ook met risico’s. Hoewel we soms graag op het randje leven, is dit net iets teveel gevraagd en leer je in de Vakbekwaamheid Elektrotechniek opleiding van Onze Joost hoe je van begin tot eind veilig te werk gaat.

Na deze twaalfdaagse cursus weet je hoe je volgens de wettelijke normen en regelgeving werkt, hoe je een elektrotechnisch ontwerp en kostenberekening maakt, voer je kwaliteitscontroles uit en doe je veilige metingen en testen.

Specifieke cursus elektrotechniek

Als je je roeping in elektrotechniek al gevonden hebt, maar je mist net nog de kennis op dat ene specifieke vlak, dan ook vind je je heil bij Onze Joost. Werken in de elektrotechniek wil je veilig uitvoeren, daarom is het belangrijk dat je weet hoe je dit moet doen. Wij leren je de kneepjes van het vak en laten je zien hoe je bijvoorbeeld werkt met bepaalde metingen. Zoals met de cursus toegepaste NEN 1010 en NPR 5310. Ook kun je het hogerop gaan zoeken met onze opleiding voor zonnepanelen monteur.

Hoe je het ook wendt of keert: met ons gevarieerde aanbod aan elektrotechniek cursussen vind jij gegarandeerd de richting die bij jou past.

Wij bieden cursussen in drie verschillende vormen

  • E-learning, waarbij je een inlogcode krijgt voor onze online leeromgeving en je online videolessen volgt in je eigen tijd en tempo.
  • De meet-up, waarbij er klassikaal les wordt gegeven. Deze klassikale lessen zijn ook online te volgen. Handig als je van ver zou moeten komen.
  • Een combinatie van bovenstaande.

Linda

Meer weten inhoudelijk over de cursus of over onze maatwerkoplossingen?

020 363 83 83
linda@onzejoost.nl

Vraag advies

Schrijf je in voor de nieuwsbrief