Over Ons - Onze Joost

WIE ZIJN WE

Onze Joost natuurlijk. Ja, want onze Joost bestaat. Joost is een vakman en een fijne vent. Wij vonden voor hem een prachtige werkplek bij opdrachtgever Woodies Classic Boatservices. Daar timmert hij al geruime tijd mee aan de bouw en renovatie van prachtige schepen.

En onze Joost was onze eerste kandidaat die wij aan een opdrachtgever koppelde. Alle reden om hem een ereplek te geven. Sterker nog ons bedrijf naar hem te vernoemen. Wij zijn trots op onze Joost en hopen dat velen hem opvolgen en hij aan de bakermat staat van iets groots. Fijne mensen, op mooie plekken.

DSC_7268

MICHIEL BECK

oprichter en managing partner

Michiel wil mensen en organisaties laten bruisen. Mensen hun talenten en mogelijkheden zien ontdekken is wat hem inspireert. Dat lukt als initiatiefnemer van Link in the Loop en medeoprichter van Onze Joost.

Michiel rondde in 2005 zijn studie bouwkunde cum laude af en is sinds 2008 ondernemer om waardevolle bedrijven en initiatieven te kunnen opzetten.

CEES MOUT

oprichter en managing partner

Cees heeft een verleden in de arbeidsbemiddeling als directeur/eigenaar van het uitzendbureau PM/Score. Binnen 10 jaar was dit bureau marktleider in haar branche, waarna hij het heeft verkocht. Hij maakte de overstap naar televisie en werd zefstandig producent van een reeks programma’s voor RTL4.  Echter, oude liefde roest niet en toen hem de mogelijkheid werd geboden om met Link in the Loop een uitzendtak op te zetten twijfelde hij geen moment. Zielsgelukkig is hij dan ook weer met zijn rol in Onze Joost.

onze_jose_02

José Verrips

 account manager

José Verrips vertelt hier binnenkort meer over zichzelf.

DSC_7747 2

STEPHAN STAAL

office manager / recruiter

Stephan heeft Hotelmanagement gestudeerd en daarna gewerkt bij diverse organisaties waar hij altijd een soort van de “regelneef” was. Onder meer bij Randstad Holding waardoor zijn affiniteit met arbeidsbemiddeling hem nu weer goed van pas komt bij Onze Joost. Hij ontzorgt en organiseert graag en krijgt energie van het bij elkaar brengen van partijen, op welk gebied dan ook.

Naast zijn eigen bedrijf in muziek- en theaterproducties werkt hij dan ook graag bij Onze Joost als recruiter en officemanager.

Evelien

Evelien Graat

 marketing/communicatie & office

Evelien is graag de duizendpoot die in een dynamische omgeving haar organisatietalent inzet om alles soepel te laten verlopen. Daarbij houdt zij net zoveel van mensen als Onze Joost, dus die match was snel gemaakt. Zij ondersteunt Michiel in de planning van de opleidingen en kan daarnaast haar creativiteit kwijt in de marketing en communicatie.

Naast haar werk bij Onze Joost is Evelien violiste, viooldocent en cultureel ondernemer.

onze_wiet

Wiet Nanninga

opleidingsadviseur

Wiet is zijn loopbaan begonnen als elektrotechnicus en heeft inmiddels ruim 20 jaar ervaring in het adviseren van technische bedrijven om vorm en inhoud te geven aan de opleiding, bijscholing en begeleiding van (aankomend) technische vakmensen. Waarvan 17 jaar bij Kenteq. Alleen met actuele kennis kun je komen tot hoogwaardig ontworpen, geïnstalleerde en onderhouden installaties, is zijn motto.

Hij is een specialist met brede kennis op het gebied van (maatwerk)opleidingen in de (duurzame) installatie- en elektrotechniek.

Met zijn expertise en professionaliteit levert hij ook graag een bijdrage aan het verkrijgen en/of vergroten van het technisch vakmanschap binnen jouw bedrijf.

Neem gerust contact met hem op, onder het genot van een kop koffie denkt hij graag met je mee over het permanent inzetbaar houden van je medewerkers.

BLIJ MET ONZE JOOST:

Ine de Waal van Rochdale: “Het inschakelen van Onze Joost voor deze opleidingwens is zeer succesvol geweest!”, over de opleiding Tactisch Onderhandelen.

Ruud Glansbeek, Commercieel Manager Breijer Bouw en Installatie: “In 4 dagen in vogelvlucht alle basisfacetten van de bouw doorlopen is zeer zeker de moeite waard”, over de Basisopleiding Bouwkunde.

Giesold de Jong, Makelaardij Hoekstra: “Het enthousiasme waarmee Onze Joost de opleiding heeft verzorgd heeft mede geleid tot een positieve afronding van het examen”, over de examentraining EPA-W.

Bart de Jong, MBO College Hilversum: “Ik denk echt dat dit het mooiste onderwijs is wat er is”, over het onderwijs van Onze Joost Denkt Na.

 

BLIJ MET ONZE JOOST >