Over Ons - Onze Joost

OVER ONS

Wie is Onze Joost?

Onze Joost is een vakman en een fijne vent. Ja, want onze Joost bestaat. Zie ‘m hiernaast!

Wij vonden voor hem een prachtige werkplek bij opdrachtgever Woodies Classic Boatservices. Daar timmert hij al geruime tijd mee aan de bouw en renovatie van prachtige schepen.

En onze Joost was onze eerste kandidaat die wij aan een opdrachtgever koppelde. Alle reden om hem een ere-plek te geven. Sterker nog, ons bedrijf naar hem te vernoemen. Wij zijn trots op onze Joost en hopen dat velen hem opvolgen en hij aan de bakermat staat van iets groots. Fijne mensen, op mooie plekken.

Joost2

ONS TEAM

Michiel - Onze Joost

MICHIEL BECK

oprichter en managing partner

Michiel wil mensen en organisaties laten bruisen. Mensen hun talenten en mogelijkheden zien ontdekken is wat hem inspireert. Dat lukt als initiatiefnemer van Link in the Loop en medeoprichter van Onze Joost.

Michiel rondde in 2005 zijn studie bouwkunde cum laude af en is sinds 2008 ondernemer om waardevolle bedrijven en initiatieven te kunnen opzetten.

Cees - Onze Joost

CEES MOUT

oprichter en managing partner

Cees heeft een verleden in de arbeidsbemiddeling als directeur/eigenaar van het uitzendbureau PM/Score. Binnen 10 jaar was dit bureau marktleider in haar branche, waarna hij het heeft verkocht. Hij maakte de overstap naar televisie en werd zefstandig producent van een reeks programma’s voor RTL4.  Echter, oude liefde roest niet en toen hem de mogelijkheid werd geboden om met Link in the Loop een uitzendtak op te zetten twijfelde hij geen moment. Zielsgelukkig is hij dan ook weer met zijn rol in Onze Joost.

Accountmanager Onze Joost

NIELS WITTING

 account manager

Niels is zijn loopbaan begonnen binnen de sportwereld, waar hij naast het geven van trainingen ook diverse commerciële taken op zich nam. Hij heeft er vervolgens voor gekozen zich te gaan ontwikkelen binnen de sales. Zo kwam hij uiteindelijk bij een uitzendbureau terecht waar hij de functie als accountmanager, binnen de technische branche, vervulde. Hier heeft Niels zijn passie voor de arbeidsbemiddeling gevonden.

Zijn sportmentaliteit is hem gelukkig altijd bij gebleven. Buiten het werk is Niels nog steeds fanatiek aan het sporten in de sportschool. Ook vindt hij het niet vervelend om zijn collega’s met regelmaat in te maken met een potje darten.

Meedenken en gehoor geven aan de behoeften van zowel de klant als de medewerker, is waar Niels zijn energie uit haalt.

Stephan - Onze Joost

STEPHAN STAAL

office manager / recruiter

Stephan heeft Hotelmanagement gestudeerd en daarna gewerkt bij diverse organisaties waar hij altijd een soort van de “regelneef” was. Onder meer bij Randstad Holding waardoor zijn affiniteit met arbeidsbemiddeling hem nu weer goed van pas komt bij Onze Joost. Hij ontzorgt en organiseert graag en krijgt energie van het bij elkaar brengen van partijen, op welk gebied dan ook.

Naast zijn eigen bedrijf in muziek- en theaterproducties werkt hij dan ook graag bij Onze Joost als recruiter en officemanager.

Annika - Onze Jooost

ANNIKA SCHALKWIJK-FROELING

 management assistent

Annika heeft tot 2015 haar carrière in de horeca gehad maar besloot na de geboorte van haar eerste kindje dat het tijd was voor een nieuwe weg. Na een tijdje oriënteren kwam ze met een beetje toeval bij Onze Joost terecht en is daar, los van een korte onderbreking, niet meer weggegaan.

Ze neemt haar ervaring uit de horeca mee naar Onze Joost, zoals de persoonlijke aandacht, betrokkenheid en aandacht voor details. Ze wordt enthousiast van complexe uitdagingen, alles tot op de bodem uitzoeken en het helpen/ondersteunen van haar collega’s.

Annika is binnen Onze Joost verantwoordelijk voor personeelszaken en het ondersteunen van Cees in de dagelijkse werkzaamheden.

Linda - Onze Joost

Linda van Klaveren

back office opleidingen

Linda is één van de administratieve talenten achter Onze Joost. Als backoffice medewerker is ze alle dagen aanwezig op kantoor, waar ze voor Onze Joost administratieve werkzaamheden voor de opleidingen en EVC trajecten verzorgt. Ze houdt van structuur en is een opgeruimd persoon. Linda heeft een achtergrond in personeelszaken en is naast haar werk bij Onze Joost bezig met een opleiding tot professional organizer.

Wiet - Onze Joost

WIET NANNINGA

opleidingsadviseur

Wiet is zijn loopbaan begonnen als elektrotechnicus en heeft inmiddels ruim 20 jaar ervaring in het adviseren van technische bedrijven om vorm en inhoud te geven aan de opleiding, bijscholing en begeleiding van (aankomend) technische vakmensen. Waarvan 17 jaar bij Kenteq. Alleen met actuele kennis kun je komen tot hoogwaardig ontworpen, geïnstalleerde en onderhouden installaties, is zijn motto.

Hij is een specialist met brede kennis op het gebied van (maatwerk)opleidingen in de (duurzame) installatie- en elektrotechniek.

Met zijn expertise en professionaliteit levert hij ook graag een bijdrage aan het verkrijgen en/of vergroten van het technisch vakmanschap binnen jouw bedrijf.

Neem gerust contact met hem op, onder het genot van een kop koffie denkt hij graag met je mee over het permanent inzetbaar houden van je medewerkers.

Foto Mark Sperwer bewerkt

MARK SPERWER

online marketeer

Mark wil graag mensen helpen en vindt Onze Joost daar een uiterst geschikte plek voor.

Hij is eerst in de IT, als programmeur en later als systeembeheerder, werkzaam geweest. En is later meer de grafische kant op gegaan en werd DTP-er en grafisch designer. Aansluitend is Mark nog zo’n 3 jaar (via Onze Joost) actief geweest als EPA-W inspecteur, na door Onze Michiel gedegen voorbereid te zijn. En heeft zich uiteindelijk bij het Onze Joost kantoor naar binnen gekletst. Hier vervult hij diverse eerstelijns werkzaamheden zodra zich er een ‘dat mag Joost weten’ situatie ontwikkelt bij uiteenlopende marketing werkzaamheden, zoals

Het voorbereiden van mailingen, aanpassen van brochures en web pagina’s. En aangezien hij handig is wordt hij ook nog wel eens ‘misbruikt’ om kantoormeubelen in elkaar te schroeven.

charisse

CHARISSE GRAAFLAND

senior recruiter

Charisse heeft Bedrijfswetenschappen gestudeerd en een lange tijd bij de Marine gewerkt als officier logistieke dienst. In 2016 is zij uit dienst gegaan en heeft zij de overstap gemaakt naar de arbeidsbemiddeling.

Ze kwam bij Olympia Techniek terecht waar ze als recruiter en fieldmanager opleidingskandidaten heeft geworven en begeleid in de (proces) technische sector. Na 5 jaar werd het tijd voor verandering en kwam ze via een oud-collega in contact met Onze Joost.

Charisse wil graag mensen in hun kracht zetten en luistert daarom goed naar de behoeften en speelt hierop in. Ze heeft talent voor structuur, is betrouwbaar en geduldig.

Anne Biemans

ANNE BIEMANS

account manager

Anne rolde tien jaar geleden per toeval de arbeidsbemiddeling in en is nog elke dag blij met haar keuze. Als account manager gaat Anne voor duurzame relaties en het creëren van waarde voor mensen en organisaties door middel van omscholing of bijscholing. Ze is nieuwsgierig en ondernemend en kijkt graag achter deuren die normaal gesloten blijven.

Grote en kleine successen viert Anne graag met taart. Dat is misschien niet goed voor de lijn maar wel voor de sfeer. Met een potje tafeltennis in de pauze houden we het mooi in balans.

Anne is geboren en getogen in Amsterdam en recentelijk verhuisd naar een klein dorp in Noord-Holland.  Ze heeft soms best nog wel heimwee en voelt zich dan ook als een vis in het water op het kantoor bij Onze Joost in haar geliefde stad.