Over Ons - Onze Joost

OVER ONS

Wie is Onze Joost?

Onze Joost is een vakman en een fijne vent. Ja, want onze Joost bestaat. Zie ‘m hiernaast!

Wij vonden voor hem een prachtige werkplek bij opdrachtgever Woodies Classic Boatservices. Daar timmert hij al geruime tijd mee aan de bouw en renovatie van prachtige schepen.

En onze Joost was onze eerste kandidaat die wij aan een opdrachtgever koppelde. Alle reden om hem een ere-plek te geven. Sterker nog, ons bedrijf naar hem te vernoemen. Wij zijn trots op onze Joost en hopen dat velen hem opvolgen en hij aan de bakermat staat van iets groots. Fijne mensen, op mooie plekken.

Joost2

ONS TEAM

Michiel Beck

managing partner

Michiel wil mensen en organisaties laten bruisen. Mensen hun talenten en mogelijkheden zien ontdekken is wat hem inspireert. Dat lukt als initiatiefnemer van Link in the Loop en medeoprichter van Onze Joost.

Michiel rondde in 2005 zijn studie bouwkunde cum laude af en is sinds 2008 ondernemer om waardevolle bedrijven en initiatieven te kunnen opzetten.

Cees Mout

managing partner

Cees heeft een verleden in de arbeidsbemiddeling als directeur/eigenaar van het uitzendbureau PM/Score. Binnen 10 jaar was dit bureau marktleider in haar branche, waarna hij het heeft verkocht. Hij maakte de overstap naar televisie en werd zefstandig producent van een reeks programma’s voor RTL4.  Echter, oude liefde roest niet en toen hem de mogelijkheid werd geboden om met Link in the Loop een uitzendtak op te zetten twijfelde hij geen moment. Zielsgelukkig is hij dan ook weer met zijn rol in Onze Joost.

Wilan Tiggelaar

kwaliteitsmanager Onze Koepel

Wilan is gedreven door een behoefte om van de wereld een duurzamere plek te maken. Na een aantal jaar werken als energiedeskundige met als doel gebouwen energiezuiniger te maken is hij docent EnergiePrestatie geworden bij Onze Joost. Daarnaast is hij de drijvende kracht achter Onze Koepel, de koepelorganisatie van Onze Joost, om Onze Energieprestatie-adviseurs met raad en daad bij te staan.

 

Annika Schalkwijk-Froeling

management assistent

Annika heeft tot 2015 haar carrière in de horeca gehad maar besloot na de geboorte van haar eerste kindje dat het tijd was voor een nieuwe weg. Na een tijdje oriënteren kwam ze met een beetje toeval bij Onze Joost terecht en is daar, los van een korte onderbreking, niet meer weggegaan.

Ze neemt haar ervaring uit de horeca mee naar Onze Joost, zoals de persoonlijke aandacht, betrokkenheid en aandacht voor details. Ze wordt enthousiast van complexe uitdagingen, alles tot op de bodem uitzoeken en het helpen/ondersteunen van haar collega’s.

Annika is binnen Onze Joost verantwoordelijk voor personeelszaken en het ondersteunen van Cees in de dagelijkse werkzaamheden.

Linda van Klaveren

medewerker back office opleidingen

Linda is één van de administratieve talenten achter Onze Joost. Als backoffice medewerker is ze alle dagen aanwezig op kantoor, waar ze voor Onze Joost administratieve werkzaamheden voor de opleidingen en EVC trajecten verzorgt. Ze houdt van structuur en is een opgeruimd persoon. Linda heeft een achtergrond in personeelszaken en is naast haar werk bij Onze Joost bezig met een opleiding tot professional organizer.

Wiet Nanninga

opleidingsadviseur elektrotechnische installaties

Wiet is zijn loopbaan begonnen als elektrotechnicus en heeft inmiddels ruim 20 jaar ervaring in het adviseren van technische bedrijven om vorm en inhoud te geven aan de opleiding, bijscholing en begeleiding van (aankomend) technische vakmensen. Waarvan 17 jaar bij Kenteq. Alleen met actuele kennis kun je komen tot hoogwaardig ontworpen, geïnstalleerde en onderhouden installaties, is zijn motto.

Hij is een specialist met brede kennis op het gebied van (maatwerk)opleidingen in de (duurzame) installatie- en elektrotechniek.

Met zijn expertise en professionaliteit levert hij ook graag een bijdrage aan het verkrijgen en/of vergroten van het technisch vakmanschap binnen jouw bedrijf.

Neem gerust contact met hem op, onder het genot van een kop koffie denkt hij graag met je mee over het permanent inzetbaar houden van je medewerkers.

Mark Sperwer

management assistent

Mark wil graag mensen helpen en vindt Onze Joost daar een uiterst geschikte plek voor.

Hij is eerst in de IT, als programmeur en later als systeembeheerder, werkzaam geweest. Later is hij meer de grafische kant op gegaan en werd DTP-er en grafisch designer. Aansluitend is Mark nog zo’n 3 jaar (via Onze Joost) actief geweest als EPA-W inspecteur, na door Onze Michiel gedegen voorbereid te zijn. Uiteindelijk, met een vers EP-W/B certificaat op zak, kletste hij  zich bij het Onze Joost kantoor naar binnen. Hier vervult hij, naast diverse eerstelijns marketing werkzaamheden zodra daar zich een ‘dat mag Joost weten’ situatie ontwikkelt, een ondersteunende rol voor de 'leer tak' als assistent van Onze Michiel. En aangezien hij handig is wordt hij ook nog wel eens ‘misbruikt’ om kantoormeubelen in elkaar te schroeven.

Charisse Graafland

senior recruiter

Charisse heeft Bedrijfswetenschappen gestudeerd en een lange tijd bij de Marine gewerkt als officier logistieke dienst. In 2016 is zij uit dienst gegaan en heeft zij de overstap gemaakt naar de arbeidsbemiddeling.

Ze kwam bij Olympia Techniek terecht waar ze als recruiter en fieldmanager opleidingskandidaten heeft geworven en begeleid in de (proces) technische sector. Na 5 jaar werd het tijd voor verandering en kwam ze via een oud-collega in contact met Onze Joost.

Charisse wil graag mensen in hun kracht zetten en luistert daarom goed naar de behoeften en speelt hierop in. Ze heeft talent voor structuur, is betrouwbaar en geduldig.

Anne Biemans

account manager

Anne rolde tien jaar geleden per toeval de arbeidsbemiddeling in en is nog elke dag blij met haar keuze. Als account manager gaat Anne voor duurzame relaties en het creëren van waarde voor mensen en organisaties door middel van omscholing of bijscholing. Ze is nieuwsgierig en ondernemend en kijkt graag achter deuren die normaal gesloten blijven.

Grote en kleine successen viert Anne graag met taart. Dat is misschien niet goed voor de lijn maar wel voor de sfeer. Met een potje tafeltennis in de pauze houden we het mooi in balans.

Anne is geboren en getogen in Amsterdam en recentelijk verhuisd naar een klein dorp in Noord-Holland.  Ze heeft soms best nog wel heimwee en voelt zich dan ook als een vis in het water op het kantoor bij Onze Joost in haar geliefde stad.

Bart Dolstra

account manager

Bart heeft hiervoor altijd in de levensmiddelen gewerkt. Eerst, in zijn studententijd, als teamleider bij de buurtsupermarkt. En later in de sales bij een importeur van exotische levensmiddelen. Na zijn recent afgeronde opleiding HBO-accountmanagement wilde Bart graag een carrièrestap maken. Zo kwam hij terecht bij Onze Joost. Bij Onze Joost houdt Bart zich bezig met de detachering en opleidingen. Hier past hij zijn kennis van zijn recent afgeronde studie en zijn ervaringen in de sales toe in de praktijk. Bart is sociaal en vindt het leuk om relaties met klanten op te bouwen en te onderhouden. In het dagelijks leven is Bart iemand die niet graag stil zit en graag naar buiten gaat. Als er vragen zijn kun je ten alle tijden via zijn LinkedIn contact met hem opnemen.

 

Gerben Lof

marketing specialist

Gerben, onze marketing held, is geboren en getogen in de polder. In 2015 is hij afgestudeerd als Communicatie en Media-Designer. Gedurende zijn studies en werk heeft hij veel geleerd over het belang van innovatie en digitalisatie. Bij Onze Joost werkt hij als Marketing Specialist aan de aantrekkingskracht van ons mooie bedrijf.
Gerben vind je vooral achter de schermen. Hij zorgt voornamelijk voor de online zichtbaarheid van de cursussen, opleidingen en vacatures in de energietransitie.
In zijn vrije tijd houdt Gerben van tafelen en koken. Om nog een beetje fit te blijven speelt hij voetbal en (hard)loopt hij graag een stukje door het bos of de polder. Daarnaast ontdekt hij graag de wereld, culturen en onbekende gerechten.