Over Ons - Onze Joost

OVER ONS

Wie is Onze Joost?

Onze Joost is een vakman en een fijne vent. Ja, want onze Joost bestaat. Zie ‘m hiernaast!

Wij vonden voor hem een prachtige werkplek bij opdrachtgever Woodies Classic Boatservices. Daar timmert hij al geruime tijd mee aan de bouw en renovatie van prachtige schepen.

En onze Joost was onze eerste kandidaat die wij aan een opdrachtgever koppelde. Alle reden om hem een ere-plek te geven. Sterker nog, ons bedrijf naar hem te vernoemen. Wij zijn trots op onze Joost en hopen dat velen hem opvolgen en hij aan de bakermat staat van iets groots. Fijne mensen, op mooie plekken.

Joost2

ONS TEAM

Mahmoud Zouriky

boekhouder/ jr. controller

Als boekhouder/ junior controller is Mahmoud verantwoordelijk voor alle financi√ęle zaken, administratie, regelmatig rapportage aanmaken, en belastingzaken.

Heel blij om met prachtig team van Onze Joost te werken!

Zijn motto is: Werk niet harder, maar slimmer en ga met plezier naar het werk ūüôā

Michiel Beck

managing partner

Michiel wil mensen en organisaties laten bruisen. Mensen hun talenten en mogelijkheden zien ontdekken is wat hem inspireert. Dat lukt als initiatiefnemer van Link in the Loop en medeoprichter van Onze Joost.

Michiel rondde in 2005 zijn studie bouwkunde cum laude af en is sinds 2008 ondernemer om waardevolle bedrijven en initiatieven te kunnen opzetten.

Cees Mout

managing partner

Cees heeft een verleden in de arbeidsbemiddeling als directeur/eigenaar van het uitzendbureau PM/Score. Binnen 10 jaar was dit bureau marktleider in haar branche, waarna hij het heeft verkocht. Hij maakte de overstap naar televisie en werd zefstandig producent van een reeks programma’s voor RTL4.  Echter, oude liefde roest niet en toen hem de mogelijkheid werd geboden om met Link in the Loop een uitzendtak op te zetten twijfelde hij geen moment. Zielsgelukkig is hij dan ook weer met zijn rol in Onze Joost.

Annika Schalkwijk-Froeling

management assistent

Annika heeft tot 2015 haar carri√®re in de horeca gehad maar besloot na de geboorte van haar eerste kindje dat het tijd was voor een nieuwe weg. Na een tijdje ori√ęnteren kwam ze met een beetje toeval bij Onze Joost terecht en is daar, los van een korte onderbreking, niet meer weggegaan.

Ze neemt haar ervaring uit de horeca mee naar Onze Joost, zoals de persoonlijke aandacht, betrokkenheid en aandacht voor details. Ze wordt enthousiast van complexe uitdagingen, alles tot op de bodem uitzoeken en het helpen/ondersteunen van haar collega’s.

Annika is binnen Onze Joost verantwoordelijk voor personeelszaken en het ondersteunen van Cees in de dagelijkse werkzaamheden.

Andrea Pecani

accountmanager beleidsmedewerkers duurzaamheid & energietransitie.

Andrea is zeer gedreven om mee te denken en werken aan duurzaamheidsvraagstukken. Weet anderen gepassioneerd te overtuigen met praktische oplossingen. Is zeer sociaal en helpt graag mensen verder.

Hij is dan ook de ideale man voor zijn rol in het leerwerktraject Beleidsmedewerkers Duurzaamheid voor overheden.

Wilan Tiggelaar

kwaliteitsmanager Onze Koepel

Wilan is gedreven door een behoefte om van de wereld een duurzamere plek te maken. Na een aantal jaar werken als energiedeskundige met als doel gebouwen energiezuiniger te maken is hij docent EnergiePrestatie geworden bij Onze Joost. Daarnaast is hij de drijvende kracht achter Onze Koepel, de koepelorganisatie van Onze Joost, om Onze Energieprestatie-adviseurs met raad en daad bij te staan.

 

Linda van Klaveren

medewerker back office opleidingen

Linda is één van de administratieve talenten achter Onze Joost. Als backoffice medewerker is ze alle dagen aanwezig op kantoor, waar ze voor Onze Joost administratieve werkzaamheden voor de opleidingen en EVC trajecten verzorgt. Ze houdt van structuur en is een opgeruimd persoon. Linda heeft een achtergrond in personeelszaken en is naast haar werk bij Onze Joost bezig met een opleiding tot professional organizer.

Shirley Kreuger

coördinator opleiding en ontwikkeling

Shirley is geboren uit passie voor sales en het bijdragen aan een betere wereld. Naast haar eigen onderneming waar zij fysieke en mentale transformaties cre√ęert, is zij als Commercieel Medewerker bij Onze Joost verantwoordelijk voor het inspireren, adviseren en begeleiden van (potenti√ęle) klanten bij hun zoektocht naar een geschikte cursus. Shirley zet graag mensen in hun kracht, zodat zij een nog betere versie van zichzelf worden. Daarnaast haalt zij volop energie uit het aangaan van duurzame klantrelaties. Ze kan zich goed inleven in de wensen en behoefte van de klant. Vragen over incompany trainingen? Neem gerust contact met haar op.

Wiet Nanninga

opleidingsadviseur elektrotechnische installaties

Wiet is zijn loopbaan begonnen als elektrotechnicus en heeft inmiddels ruim 20 jaar ervaring in het adviseren van technische bedrijven om vorm en inhoud te geven aan de opleiding, bijscholing en begeleiding van (aankomend) technische vakmensen. Waarvan 17 jaar bij Kenteq. Alleen met actuele kennis kun je komen tot hoogwaardig ontworpen, ge√Įnstalleerde en onderhouden installaties, is zijn motto.

Hij is een specialist met brede kennis op het gebied van (maatwerk)opleidingen in de (duurzame) installatie- en elektrotechniek.

Met zijn expertise en professionaliteit levert hij ook graag een bijdrage aan het verkrijgen en/of vergroten van het technisch vakmanschap binnen jouw bedrijf.

Neem gerust contact met hem op, onder het genot van een kop koffie denkt hij graag met je mee over het permanent inzetbaar houden van je medewerkers.

Mark Sperwer

management assistent

Mark wil graag mensen helpen en vindt Onze Joost daar een uiterst geschikte plek voor.

Hij is eerst in de IT, als programmeur en later als systeembeheerder, werkzaam geweest. Later is hij meer de grafische kant op gegaan en werd DTP-er en grafisch designer. Aansluitend is Mark nog zo‚Äôn 3 jaar (via Onze Joost) actief geweest als EPA-W inspecteur, na door Onze Michiel gedegen voorbereid te zijn. Uiteindelijk, met een vers EP-W/B certificaat op zak, kletste hij¬† zich bij het Onze Joost kantoor naar binnen. Hier vervult hij, naast diverse eerstelijns marketing werkzaamheden zodra daar zich een ‚Äėdat mag Joost weten‚Äô situatie ontwikkelt, een ondersteunende rol voor de 'leer tak' als assistent van Onze Michiel. En aangezien hij handig is wordt hij ook nog wel eens ‚Äėmisbruikt‚Äô om kantoormeubelen in elkaar te schroeven.

Charisse Graafland

senior recruiter

Charisse heeft Bedrijfswetenschappen gestudeerd en een lange tijd bij de Marine gewerkt als officier logistieke dienst. In 2016 is zij uit dienst gegaan en heeft zij de overstap gemaakt naar de arbeidsbemiddeling.

Ze kwam bij Olympia Techniek terecht waar ze als recruiter en fieldmanager opleidingskandidaten heeft geworven en begeleid in de (proces) technische sector. Na 5 jaar werd het tijd voor verandering en kwam ze via een oud-collega in contact met Onze Joost.

Charisse wil graag mensen in hun kracht zetten en luistert daarom goed naar de behoeften en speelt hierop in. Ze heeft talent voor structuur, is betrouwbaar en geduldig.

Anne Biemans

account manager

Anne rolde tien jaar geleden per toeval de arbeidsbemiddeling in en is nog elke dag blij met haar keuze. Als account manager gaat Anne voor duurzame relaties en het cre√ęren van waarde voor mensen en organisaties door middel van omscholing of bijscholing. Ze is nieuwsgierig en ondernemend en kijkt graag achter deuren die normaal gesloten blijven.

Grote en kleine successen viert Anne graag met taart. Dat is misschien niet goed voor de lijn maar wel voor de sfeer. Met een potje tafeltennis in de pauze houden we het mooi in balans.

Anne is geboren en getogen in Amsterdam en recentelijk verhuisd naar een klein dorp in Noord-Holland.  Ze heeft soms best nog wel heimwee en voelt zich dan ook als een vis in het water op het kantoor bij Onze Joost in haar geliefde stad.

Tamara Hermans

Recruiter

Tamara krijgt energie van cre√ęren en geen idee is haar te gek. Ik ben dankbaar dat ik via Onze Joost deel mag uitmaken om de wereld duurzamer te maken.

Na een aantal jaar gewerkt te hebben als zelfstandige in de evenementenbranche is zij overgestapt naar het recruitment vak. Bij Onze Joost is zij verantwoordelijk voor het werving en selectieproces voor het leerwerktraject werkvoorbereider. Wat maakt dit zo‚Äôn mooie uitdaging? ‚ÄúDe ontwikkeling mogen meemaken van de kandidaten en naast ze te staan bij het gehele proces‚ÄĚ.

Gerben Lof

marketing specialist

Gerben, onze marketing held, is geboren en getogen in de polder. In 2015 is hij afgestudeerd als Communicatie en Media-Designer. Gedurende zijn studies en werk heeft hij veel geleerd over het belang van innovatie en digitalisatie. Bij Onze Joost werkt hij als Marketing Specialist aan de aantrekkingskracht van ons mooie bedrijf.
Gerben vind je vooral achter de schermen. Hij zorgt voornamelijk voor de online zichtbaarheid van de cursussen, opleidingen en vacatures in de energietransitie.
In zijn vrije tijd houdt Gerben van tafelen en koken. Om nog een beetje fit te blijven speelt hij voetbal en (hard)loopt hij graag een stukje door het bos of de polder. Daarnaast ontdekt hij graag de wereld, culturen en onbekende gerechten.

René Arkes

accountmanager beleidsmedewerkers

Als client consultant is René verantwoordelijk voor het leerwerktraject Beleidsmedewerker Duurzaamheid & Energietransitie.

Hij heeft duurzaamheid hoog in het vaandel staan en woont sinds twee jaar "all-electric" in het -altijd gezellige en bruizende- Schagen. Dat bevalt hem prima.

Als peuter is René regelmatig geconfronteerd met het 1e spotje van Postbus 51 over energieverbruik: de brandende aardbol als kaars. Kennelijk een goede campagne, want dat beeld is bij hem blijven hangen. In deze rol wil René zijn bijdrage aan een duurzame wereld verder vergroten.