Over Ons - Onze Joost

OVER ONS

Wie is Onze Joost?

Onze Joost is een vakman en een fijne vent. Ja, want onze Joost bestaat. Zie ‘m hiernaast!

Wij vonden voor hem een prachtige werkplek bij opdrachtgever Woodies Classic Boatservices. Daar timmert hij al geruime tijd mee aan de bouw en renovatie van prachtige schepen.

En onze Joost was onze eerste kandidaat die wij aan een opdrachtgever koppelde. Alle reden om hem een ere-plek te geven. Sterker nog, ons bedrijf naar hem te vernoemen. Wij zijn trots op onze Joost en hopen dat velen hem opvolgen en hij aan de bakermat staat van iets groots. Fijne mensen, op mooie plekken.

Joost2

ONS TEAM

Michiel - Onze Joost

MICHIEL BECK

oprichter en managing partner

Michiel wil mensen en organisaties laten bruisen. Mensen hun talenten en mogelijkheden zien ontdekken is wat hem inspireert. Dat lukt als initiatiefnemer van Link in the Loop en medeoprichter van Onze Joost.

Michiel rondde in 2005 zijn studie bouwkunde cum laude af en is sinds 2008 ondernemer om waardevolle bedrijven en initiatieven te kunnen opzetten.

Cees - Onze Joost

CEES MOUT

oprichter en managing partner

Cees heeft een verleden in de arbeidsbemiddeling als directeur/eigenaar van het uitzendbureau PM/Score. Binnen 10 jaar was dit bureau marktleider in haar branche, waarna hij het heeft verkocht. Hij maakte de overstap naar televisie en werd zefstandig producent van een reeks programma’s voor RTL4.  Echter, oude liefde roest niet en toen hem de mogelijkheid werd geboden om met Link in the Loop een uitzendtak op te zetten twijfelde hij geen moment. Zielsgelukkig is hij dan ook weer met zijn rol in Onze Joost.

Jose - Onze Joost

JOSE VERRIPS

 account manager

Bij José loopt de arbeidsbemiddeling als een rode draad door haar loopbaan. Ze begon haar carrière in 2002 als intercedente en heeft daarna diverse uitzendorganisaties van binnen mogen meemaken en doorgestoomd tot HR Business en Sales Manager.

Het leukst aan haar vak vindt ze het doorgronden van mensen hun drijfveren waardoor de matches tussen een kandidaat en een opdrachtgever soms heel verrassend zijn, maar ook gewoon heel goed. Gebruik maken van elkaars sterke punten en doen waar je goed in bent.

Out of the box denken en het doorgronden van zowel de wensen van kandidaten als van de organisaties, is waar José haar energie uit haalt.

Naast haar werk bij Onze Joost is ze moeder van twee sportieve kinderen, waardoor ze regelmatig te vinden is langs het voetbalveld en de schaatsbaan en ook daar als vrijwilligster haar steentje bijdraagt.

Stephan - Onze Joost

STEPHAN STAAL

office manager / recruiter

Stephan heeft Hotelmanagement gestudeerd en daarna gewerkt bij diverse organisaties waar hij altijd een soort van de “regelneef” was. Onder meer bij Randstad Holding waardoor zijn affiniteit met arbeidsbemiddeling hem nu weer goed van pas komt bij Onze Joost. Hij ontzorgt en organiseert graag en krijgt energie van het bij elkaar brengen van partijen, op welk gebied dan ook.

Naast zijn eigen bedrijf in muziek- en theaterproducties werkt hij dan ook graag bij Onze Joost als recruiter en officemanager.

Annika - Onze Jooost

ANNIKA SCHALKWIJK-FROELING

 management assistent

Annika heeft tot 2015 haar carrière in de horeca gehad maar besloot na de geboorte van haar eerste kindje dat het tijd was voor een nieuwe weg. Na een tijdje oriënteren kwam ze met een beetje toeval bij Onze Joost terecht en is daar, los van een korte onderbreking, niet meer weggegaan.

Ze neemt haar ervaring uit de horeca mee naar Onze Joost, zoals de persoonlijke aandacht, betrokkenheid en aandacht voor details. Ze wordt enthousiast van complexe uitdagingen, alles tot op de bodem uitzoeken en het helpen/ondersteunen van haar collega’s.

Annika is binnen Onze Joost verantwoordelijk voor personeelszaken en het ondersteunen van Cees in de dagelijkse werkzaamheden.

Linda - Onze Joost

Linda van Klaveren

back office opleidingen

Linda is één van de administratieve talenten achter Onze Joost. Als backoffice medewerker is ze alle dagen aanwezig op kantoor, waar ze voor Onze Joost administratieve werkzaamheden voor de opleidingen en EVC trajecten verzorgt. Ze houdt van structuur en is een opgeruimd persoon. Linda heeft een achtergrond in personeelszaken en is naast haar werk bij Onze Joost bezig met een opleiding tot professional organizer.

Wiet - Onze Joost

WIET NANNINGA

opleidingsadviseur

Wiet is zijn loopbaan begonnen als elektrotechnicus en heeft inmiddels ruim 20 jaar ervaring in het adviseren van technische bedrijven om vorm en inhoud te geven aan de opleiding, bijscholing en begeleiding van (aankomend) technische vakmensen. Waarvan 17 jaar bij Kenteq. Alleen met actuele kennis kun je komen tot hoogwaardig ontworpen, geïnstalleerde en onderhouden installaties, is zijn motto.

Hij is een specialist met brede kennis op het gebied van (maatwerk)opleidingen in de (duurzame) installatie- en elektrotechniek.

Met zijn expertise en professionaliteit levert hij ook graag een bijdrage aan het verkrijgen en/of vergroten van het technisch vakmanschap binnen jouw bedrijf.

Neem gerust contact met hem op, onder het genot van een kop koffie denkt hij graag met je mee over het permanent inzetbaar houden van je medewerkers.