Filter

Zoeken

Sorteren op

Vakgebied

Budget

Duur

Opleidingsvorm

Niveau

PE-punten


4 resultaten gevonden

Lunchlezing of Pizza-sessie

Informeel weer helemaal up-to-date over een actueel en inspirerend thema

0.5 lesdag
Maatwerk | incompany
0 excl. btw Bekijken

Inspectie NEN 8025 – veiligheidscheck vastgoed – APK voor woningen

De Woning-APK conform de NEN 8025. Wel zo'n veilig gevoel...

2 lesdagen
Meet-up(s)
690 excl. btw Bekijken

Basis VCA | Veiligheid Checklist Aannemers

Met deze cursus herken en voorkom je gevaarlijke situaties. Vergroot je eigen veiligheid en die van anderen.

1 lesdag
Meet-up(s)
275 excl. btw Bekijken

VOL-VCA | Veiligheid voor Operationeel Leidinggevenden

De basiskennis voor leidinggevenden op het gebied van Veiligheid, Gezondheid en Milieu (VGM).

1 lesdag
Meet-up(s)
295 excl. btw Bekijken

We steken hem gelijk specifieker in: hier vind je Joost zijn overzicht van cursussen over veiligheid in de bouw. Het is namelijk enorm belangrijk dat werkzaamheden op een bouwplaats veilig verlopen. Fijn als er mensen aanwezig zijn die hierop toezien. Want naast materiaal, planning en elektra, is ook veiligheid een cruciaal onderdeel van werken in de bouw. Herken je snel onveilige situaties en ben je eerder van het principe ‘beter voorkomen dan genezen’? Dan kunnen we een vakidioot zoals jij prima gebruiken in onze bouw sector.

Ook veilig werken in de bouw?

Onze Joost biedt verschillende cursussen aan over veilig werken in de bouw. De variatie hierin vliegt alle kanten op. Maar dat vliegen doen we veilig! Werk je al een tijd in de bouw, maar wil je jouw kennis en verantwoordelijkheid uitbreiden? Ga dan voor een opleiding in veiligheid bouw. Maar ook als je nog niet zolang werkzaam bent in de bouw kunnen we een cursus in veiligheid zeker aanraden. Het geeft je een stabiele basis om vanuit verder te werken. Vervolgens ben jij degene die jouw collega’s handvatten aanreikt om hun werkzaamheden zonder zorgen uit te voeren

Verschillende cursussen veiligheid in de bouw

We noemden het al: veilig werken in de bouw omvat een hoop. Maar zoals wat? Je kunt bijvoorbeeld denken aan veilig werken op hoogte. Bijvoorbeeld wanneer je op een hoogte werkt en bijvoorbeeld installateur van zonnepanelen bent. In één dag leer jij de tips en trucs van veilig werken op hoogte. Voor je het weet liggen die daken vol met zonnepanelen. Klaar om groene energie te genereren! Wat stabieler is onze cursus over het spotten van bouwgebreken – juist om de veiligheid van de huidige bewoners te waarborgen. Liever de technische richting op? Met onze Woning APK-cursus word jij degene die installatietechnieken controleert en inspecteert op veiligheid.

Allerlei verschillende cursussen die één ding hartstikke gemeen hebben: veilig werken in de bouw. In deze sector kan je alle kanten op en is verdiepen en verbreden altijd een goede keus. Heb je vragen over onze opleidingen en cursussen? Stel ze ons gerust via mail of de telefoon!  

Wij bieden cursussen in drie verschillende vormen

  • E-learning, waarbij je een inlogcode krijgt voor onze online leeromgeving en je online videolessen volgt in je eigen tijd en tempo.
  • De meet-up, waarbij er klassikaal les wordt gegeven. Deze klassikale lessen zijn ook online te volgen. Handig als je van ver zou moeten komen.
  • Een combinatie van bovenstaande.

Linda

Meer weten inhoudelijk over de cursus of over onze maatwerkoplossingen?

020 363 83 83
linda@onzejoost.nl

Vraag advies

Schrijf je in voor de nieuwsbrief