Onze aanjagers

Onze Jorinde is een probleemoplosser die snel kan schakelen van theoretische gronden naar de praktijk. Met haar analytisch denkvermogen pakt Jorinde zonder problemen grote problemen aan en vertaald deze naar praktische doelen en acties. Geen uitdaging is te groot voor Jorinde en met haar flexibele houding behoudt ze makkelijk het overzicht tussen veel complexe problemen. Jorinde werkt vooral goed in een hecht team, waarbij aanvoelen en aansturen voorop staan. Het beste functioneert Jorinde als ze zelfstandig taken op kan pakken en enige autonomie heeft in haar werk. Ze heeft een helicopterview en maakt graag de vertaalslag van bewoners, ondernemers en adviesbureaus naar de praktijk.

Duurzaamheid is voor Onze Hans de basis in denken en doen. Met aandacht voor mens en milieu. Hans heeft daar met zijn studie ook een bewuste keuze in gemaakt, door hydrogeologie te gaan studeren met als bijvak milieukunde. Samenwerking staat voor Hans centraal; ‘Individuele kracht komt het beste tot zijn recht in een sterk team’. Systeemdenken is voor Hans het uitgangspunt bij probleemoplossing en hij staat voor transparante communicatie, luisteren en de juiste vragen formuleren om tot relevante antwoorden te komen. Hans heeft een optimistische blik, is resultaatgericht en met oog voor detail. Hans bezit over uitstekende communicatieve vaardigheden, kan verbinden, is ondernemend en een doorzetter, hij is oplossings- en resultaatgericht en sterk analytisch.

Onze Abel is probleem-oplossend, creatief en nieuwsgierig. Hij heeft een afgeronde bachelor opleiding Technische Bedrijfskunde en is zeer gemotiveerd om zijn opgedane kennis in te zetten voor de energietransitie. Abel bezit over uitstekende communicatieve vaardigheden, kan goed samenwerken, toont eigenaarschap, heeft een kritische blik en oog voor detail. Abel heeft stage ervaring opgedaan bij HVC Alkmaar. De afdeling Lokale Energie van HVC was in het leven geroepen om in te spelen op de nieuwe behoeften van de gemeenten en waterschappen ten aanzien van haar duurzaamheidsdoelstellingen. Vanuit deze afdeling werd dat bijvoorbeeld gedaan door het realiseren van projecten met als doel het opwekken van duurzame energie zoals ontwikkeling van wind- en zonneparken.

Waarom Onze Joost?

  • Wij maken het simpel en boeiend.
  • Overbrengen dat je er echt iets aan hebt.
  • Trainers zijn vakdeskundigen én didactisch sterk.
  • Netwerk van energietransitie aanjagers
  • Kennispartner

Cees

In gesprek met Onze Joost? Bel Cees

020 363 83 83
cees@onzejoost.nl
Vraag advies

Schrijf je in voor de nieuwsbrief