Waarom kiezen voor Onze Joost – Powered by ISSO?

Als partner van ISSO dragen al onze cursussen het prestigieuze ‘Powered by ISSO’ label. Dit label staat synoniem voor kwaliteit en betrouwbaarheid. Het garandeert dat onze cursussen voldoen aan de normen en actuele inzichten van ISSO.

Wat betekent dit voor jou?

Als cursist bij Onze Joost kun je, dankzij onze nauwe samenwerking met ISSO, voordelig toegang krijgen tot álle kennis in ISSO Open.  Onze docenten, die experts zijn in hun vakgebied, kunnen de cursussen baseren op de diepgaande kennis van ISSO, waardoor jij als cursist kunt profiteren van hoogwaardige cursussen en waardevolle inzichten.

Abonnement ISSO Open  

Je kunt via Onze Joost eenvoudig een abonnement afsluiten voor ISSO Open. Zolang dit abonnement loopt, heb je onbeperkt toegang tot alle kennis van ISSO. 

Het ISSO Open-abonnement is verkrijgbaar in twee varianten:

  • 6 maanden voor € 80,- excl. btw.
  • 12 maanden voor € 114,- excl. btw.

Wil je gebruikmaken van het abonnement? Geweldig! Je kunt dit eenvoudig aangeven op het inschrijfformulier, en wij regelen de rest.

Neem contact met ons op

We zijn er trots op om samen te werken met ISSO om jouw professionele ontwikkeling te stimuleren. Heb je vragen over onze cursussen, of wil je meer informatie over hoe je als professional kunt profiteren van onze partnerschap met ISSO? Aarzel niet om contact met ons op te nemen. 

Waarom Onze Joost?

  • Wij maken het simpel en boeiend.
  • Overbrengen dat je er echt iets aan hebt.
  • Trainers zijn vakdeskundigen én didactisch sterk.
  • Betrokken bij jou als cursist en je doel.

Backoffice – Linda

In gesprek met Onze Joost? Bel Backoffice – Linda

020 363 8383
backoffice@onzejoost.nl
Vraag advies

Schrijf je in voor de nieuwsbrief