Filter

Zoeken

Sorteren op

Vakgebied

Budget

Duur

Opleidingsvorm

Niveau

PE-punten


1 resultaten gevonden

Lunchlezing of Pizza-sessie

Informeel weer helemaal up-to-date over een actueel en inspirerend thema

0.5 lesdag
Maatwerk | incompany
0 excl. btw Bekijken

Financiën en Vastgoed Cursussen

Met een financiële of vastgoed cursus blijf je niet beperkt, maar boek je ook een opleiding voor je eigen ontwikkeling. Vastgoed gaat allang niet meer om alleen muren en locaties, en financiën niet slechts meer om centen. Natuurlijk, kennis en feiten brengen je ver, maar niet overal. Met de juiste communicatieve vaardigheden kun je meer bereiken dan je voor ogen had. Zijn deze je niet aan komen waaien? Dan kun je gewoon een cursus kiezen bij Onze Joost.

Verkooptraining

Alles valt of staat met een mooi verhaal. Verkopen gaat niet alleen maar over euro’s, maar ook over het overbrengen van een goed en betrouwbaar gevoel. Onze verkooptraining is voor iedereen die dit vak wil leren, want hoe ga jij iemand overtuigen van een product of dienst? In vier dagen wordt je klaargestoomd om meer klinkende, financiële resultaten te behalen in jouw werk als (beginnende) ondernemer.

Leren onderhandelen

Ook kun je je specialiseren in onderdelen van een sales traject. Hoe onderhandel je bijvoorbeeld met jouw klant? Dit gaat niet alleen maar over de prijs of voorwaarden die jij ziet zitten, maar ook over wat het belang van de ander is en hoe jullie elkaar tegemoet kan komen. Een nuttige cursus waar je leert omgaan met tijdsdruk en emoties.

Cursus Vastgoed in de Praktijk

Bij Onze Joost geloven we dat je alles kunt leren. Wat dacht je bijvoorbeeld van een cursus time management? Hier leer je je prioriteiten te bepalen en te bewaken, kom je erachter wat jouw valkuilen zijn en word je meer ontspannen doordat je tijd onder controle hebt. In elke branche toe te passen!

Werk je in het vastgoed, krijg je regelmatig te maken met huurders en wil je hen stimuleren om hun huis duurzaam te gebruiken? In de vastgoed cursus over bewonersgedrag leren onze professionals je hoe je een probleem in een woning herkent, hoe je voorlichting geeft over duurzaam wonen en hoe je hierover persoonlijk advies geeft aan huurders.

Een veelzijdig aanbod voor iedereen die in vastgoed zit of bij een woningcorporatie werkt en die zichzelf verder wilt ontwikkelen.

Wij bieden cursussen in drie verschillende vormen

  • E-learning, waarbij je een inlogcode krijgt voor onze online leeromgeving en je online videolessen volgt in je eigen tijd en tempo.
  • De meet-up, waarbij er klassikaal les wordt gegeven. Deze klassikale lessen zijn ook online te volgen. Handig als je van ver zou moeten komen.
  • Een combinatie van bovenstaande.

Linda

Meer weten inhoudelijk over de cursus of over onze maatwerkoplossingen?

020 363 83 83
linda@onzejoost.nl

Vraag advies

Schrijf je in voor de nieuwsbrief